“Cool Rentals Racing” voor u een goede keus.

“Cool Rentals Racing” wil u graag introduceren in de wereld van motorsport. Onder gekenschetste termen van snelheid, actie, spanning en sensatie, kunnen wij u, als “Cool Rentals Racing”, de mogelijkheden bieden uw organisatie vanuit onze eigen hospitality nog breder te profileren.

Daadkracht

Met de oprichting van Stichting Racing Team Drenthe in november 2000, nu Stichting Road Racing “Team Holland”, zijn toen de eerste stappen gezet om toe te treden tot de Nationale- en Internationale motorsport. Vanuit deze positie wil het team, samen met hoofdsponsor Cool Rentals, nu en in de toekomst, tegemoet blijven komen aan de eisen welke gesteld worden aan het bedrijven van topsport. Dit kan alleen met uitstekend racemateriaal, een flexibele instelling, goede mecaniciens en het kostenbewust investeren in de toekomst en vooral het up-to-date zijn met de modernste technieken. Kortom: professionaliteit staat bovenaan bij “Cool Rentals Racing”.

Toekomst en visie

“Cool Rentals Racing” heeft vanaf haar oprichting een duidelijke visie voor de toekomst nagestreefd: het begeleiden van jong en ambitieus motorracetalent. Het kernbegrip hierbij is: “het bieden van een kans aan een jonge en talentvolle coureur, door het aanreiken van optimale begeleiding en professioneel racemateriaal, met als uiteindelijk doel: Het bereiken van een hoge klassering in de Nationale- en Internationale motorsportcompetities”.

Draagvlak

Met zijn vijftien jaren jong is Rookie of The Year 2006, Roy Pouw, in 2008 een van de jongste 125 cc coureurs en treedt onder begeleiding van “Cool Rentals Racing” op in het Open Nederlandse Kampioenschap (ONK), het prestigieuze Internationalen Deutsche Meisterschaft (IDM) en het Open Spaanse Kampioenschap(CEV). Ook staat deelname aan enkele Europese Kampioenschaps (EK) races dit jaar op de planning en hoopt het team uitgenodigd te worden voor de EK finaledag op 12 oktober 2008. Een en ander zorgt voor een goed draagvlak betreffende het behalen van goede resultaten en doorgroeimogelijkheden voor dit jonge talent in de motorsport. Tevens biedt het de kans op publicity in de Regionale en Nationale pers en natuurlijk de toonaangevende motorbladen voor de coureur, het team en niet onbelangrijk, de sponsoren.

Techniek

“Cool Rentals Racing” heeft voor het seizoen 2008 gekozen voor racemateriaal welke het gehele seizoen wordt onderhouden door de alom bekende Lau Wopereis. Roy Pouw krijgt de beschikking over een Aprilia GP 125 welke in 2007 nog werd bereden door de Spaanse GP coureur Pol Espargaro. Een racemachine die op een technisch zeer hoog niveau is geprepareerd voor het leveren van dito prestaties.

NOC/NSF

Om optimaal te kunnen presteren wordt de sportieve inzet van Roy Pouw in 2008 wederom ondersteund door het Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie. Bij velen beter bekend als het NOC/NSF. Een teken dat de prestaties van Roy Pouw niet onopgemerkt zijn gebleven.

Studie

Naast het beoefenen van motorsport op topniveau is het natuurlijk de verantwoording van “Cool Rentals Racing” om ervoor te zorgen dat Roy Pouw zijn opleiding goed volbrengt. Het Hoogeveense Roelof van Echten College onderhoudt nauwe contacten met het team en ouders, om zo de juiste combinatie tussen sport en studie succesvol gestalte te kunnen geven. Alle medewerking wordt hierin door het College verleend.

Sponsoring

“Cool Rentals Racing” is zich er terdege van bewust dat motorsport en sponsoring onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden om dit allemaal te kunnen realiseren. Het team streeft ernaar, doormiddel duidelijke afspraken en tegemoetkoming aan de wensen van sponsoren, een langdurige relatie op te bouwen. “Cool Rentasl Racing” heeft daarvoor diverse sponsorpakketten te bieden. Te weten; vermelding van uw bedrijfslogo op de Aprilia racemachine, race-overall, website, en dergelijke. Ook is het racemateriaal beschikbaar voor promotieactiviteiten, zoals shows, beurzen en open dagen. Graag willen wij u in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw bedrijf en/of organisatie toelichten.

Kortom: Join “Cool Rentals Racing”.

Met vriendelijke groet,

“Cool Rentals Racing”.


© 2008 Cool Rentals Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden