Sinds de oprichting van het team, 1 november 2000, toen nog handelend onder de naam Stichting Racing Team Drenthe, is deze internetsite van Road Racing Team Holland beschikbaar op het world-wide-web. De verschillende interessante pagina's zijn ingevuld met voor u de juiste informatie over het team en haar coureur.

Vanaf begin 2007 is het bedrijf Cool Rentals de hoofdsponsor van Team Holland en zal het team zich naar buiten toe presenteren als Cool Rentals Racing.

Via onze internetsite zullen wij u en onze relaties zo volledig mogelijk informeren over de stand van zaken bij Cool Rentals Racing. Daarom nodigen wij u uit onze internetsite regelmatig te bezoeken om geheel up-to-date te blijven, betreffende nieuws en uitslagen van wedstrijden en allerlei andere aanverwante zaken.

Voor diegene die direct het laatste nieuws wil weten is er door Cool Rentals Racing een E-mail service ingesteld. Wanneer er wijzigingen op de site zijn wordt u hiervan direct per E-mail op de hoogte gesteld. Geïnteresseerd, meld u dan direct aan en vul dan het formulier in op de pagina contact.

Natuurlijk zijn wij ook geïnteresseerd in goede ideeën of opmerkingen over onze internetsite. Laat ons dit dan weten via het al genoemde formulier op de pagina contact.

Wij wensen u veel leesplezier op onze site en nodigen u uit door de beschikbare pagina's te surfen, bijvoorbeeld de pagina sponsoren en natuurlijk niet te vergeten de belangrijkste pagina met het laatste nieuws.
 
© 2008 Cool Rentals Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden